Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری دولتی TASS روسیه گزارش می‌دهد که از هفته دوم نبرد ارتش این کشور در خاک اوکراین، نیروی هوایی روسیه از آخرین محصول هوافضای این کشور یعنی جنگنده نسل پنجم پنهانکار Su-۵۷ استفاده کرده است.

سرویس جهان مشرق _ در هشتاد و هشتمین روز از جنگ اوکراین، ارتش روسیه همچنان در تلاش است تا در جبهه شرقی و منطقه دونباس خطوط دفاعی ارتش اوکراین را در هم شکسته و به پیشروی خود برای تصرف کامل استان لوهانسک ادامه دهد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در حال حاضر عمده درگیری ها در اطراف شهر سورودونتسک و غرب پوپاسنا به سمت شهرک سولدار ادامه دارد. در سایر مناطق اوکراین نظیر جبهه خرسون یا حومه خارکیف تغییر خاصی در وضعیت میدانی نبرد صورت نگرفته است.

قاتل زیبای روسی به نبرد با ارتش اوکراین می‌رود

خبرگزاری دولتی TASS روسیه گزارش می‌دهد که از هفته دوم نبرد ارتش این کشور در خاک اوکراین، نیروی هوایی روسیه از آخرین محصول هوافضای این کشور یعنی جنگنده نسل پنجم پنهانکار Su-۵۷ با کد ناتو "Felon" به معنی "جنایتکار" استفاده کرده است.

جنگنده سوخو ۵۷ که در میان روسها به "قاتل زیبا" مشهور است هنوز به تولید انبوه نرسیده و تنها ۵ فروند از آنها در خدمت نیروی هوایی روسیه قرار دارد اما قرار است با تکمیل آزمایشات و تخصیص بودجه کافی تا پایان سال ۲۰۲۴، نیروی هوافضای روسیه ۲۲ فروند هواپیمای Su-۵۷ دریافت کند و تا سال ۲۰۲۸ تعداد آنها به ۷۶ فروند افزایش پیدا کند.

گفته می‌شود نیروی هوایی روسیه از این جنگنده در خارج از حریم هوایی اوکراین و در نقش سرکوب پدافندی و شلیک موشک های ضد رادار استفاده کرده است. پیش از این نیز جنگنده سوخو۵۷ در جنگ سوریه در چند ماموریت ازمایشی مورد استفاده قرار گرفته بود.

بازی دوسر باخت فنلاند برای عضویت در ناتو

هنگامی که در اواسط جنگ اوکراین دولت های فنلاند و سوئد به شکل رسمی قصد خود را برای عضویت در ناتو اعلام کردند، مسکو هشدار داده بود که این اقدام کشورهای اسکاندیناوی بدون عواقب نخواهد بود.

حال روز گذشته اعلام شد که شرکت گازپروم به دلیل خودداری فنلاند از پرداخت بهای گاز روسیه به روبل، عرضه این سوخت به شرکت گازوم فنلاند را به طور کامل متوقف کرد. بنابراین قطع صادرات برق و گاز به فنلاند را می‌توان پاسخ مناسب روسیه به الحاق فنلاند به ناتو دانست. لازم به ذکر است که شرکت گازپروم حدود یک ماه پیش صادرات گاز به کشورهای لهستان و بلغارستان را نیز به دلیل عدم پرداخت بهای گاز از سوی این دو کشور با روبل متوقف کرده بود.

از سوی دیگر موضع دولت ترکیه و رجب طیب اردوغان رئیس جمهور این کشور نیز در خصوص بحث عضویت فنلاند و سوئد در ناتو تغییر نکرده است؛ آنکارا اصرار دارد که تا زمانی که دو کشور فوق اقدام به حمایت از گروه های تروریستی نظیر PKK و YPG می کنند این کشور نمی‌تواند با عضویت آنها در پیمان ناتو موافقت کند؛ هر چند به نظر می‌رسد پافشاری ترکیه بر سر این موضوع بیشتر به منظور کسب امتیازاتی در بحث تحریم های اعمال شده علیه این کشور در حوزه نظامی باشد، اما به هر ترتیب اگر رای ترکیه تغییر نکند، نتیجه آن برای کشوری نظیر فنلاند به مثابه بازی دوسرباخت خواهد بود، جایی که آنها موفق به عضویت در پیمان نظامی ناتو نشده اند و همزمان تهدید نظامی روسیه و قطع صادرات گاز به کشور خود را متحمل شده اند.

اثبات چندین باره اهمیت حفاظت اطلاعات در میدان جنگ

روز گذشته ویدئویی عجیب توسط منابع اوکراینی منتشر شد که یک بار دیگر اهمیت حفاظت اطلاعات و عدم انتشار تصاویر آنلاین از میدان نبرد را اثبات کرد.

ظاهرا خبرنگار یک شبکه خبری روسی که در جبهه نبرد شرق اوکراین در کنار قوای ارتش روسیه حضور داشت اقدام به انتشار آنلاین تصاویر شلیک یک واحد خمپاره انداز ۲۴۰ میلی متری مدل Tyulpan روسی از کنار ساختمانی در این منطقه می‌کند. با توجه به وضوح تصویر ساختمان مربوطه و پوشش گیاهی مجاور آن، حتی یک کاربر ساده فضای مجازی نیز توانایی مکان یابی دقیق موضع توپخانه ارتش روسیه را پیدا خواهد کرد و این کار برای ارتش اوکراین که تحت پوشش اطلاعاتی کامل ناتو قرار دارد بسیار ساده تر نیز هست.

نتیجه این اشتباه بزرگ خبرنگار روس چنین می‌شود که بلافاصله توپخانه ارتش اوکراین با دریافت مختصات دقیق محل استقرار تیم خمپاره انداز ارتش روسیه، اقدام به گلوله باران این منطقه و نابودی خمپاره انداز مربوطه می‌کنند و احتمالا برخی از افراد حاضر در این نقطه نیز کشته و زخمی شده اند.

منبع: مشرق

کلیدواژه: بازار خودرو تحولات اوکراین قیمت منطقه دونباس ارتش روسیه سوئد آنکارا رجب طیب اردوغان جنگنده سوخو 57 جنگ سوریه نیروی هوایی روسیه فنلاند اوکراین لوهانسک شرکت گازپروم لهستان روسیه اخبار داغ خودرو قیمت های روز در یک نگاه حوادث سلامت نیروی هوایی روسیه ارتش اوکراین ارتش روسیه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mashreghnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مشرق» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۰۵۷۱۸۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افزایش ۶۵ درصدی صادرات سیر/ روسیه مقصد نخست صادرات سیر خشک

به گزارش خبرگزاری مهر، سید روح الله لطیفی، مدیرکل دفتر مطالعه، پایش و توسعه بازار سازمان مرکزی تعاون روستایی ایران، اظهار کرد: سیر یکی از محصولات پر خاصیت و ویژه است که در برخی نقاط کشورمان، مرغوب‌ترین سیر در منطقه و و بعضاً در دنیا تولید می‌شود، محصولی که در استان همدان و برخی دیگر از استان‌ها تولید می‌شود منحصر به فرد بوده، که خوشبختانه در سال گذشته با ورود و تمرکز بیشتر تجار برای بازار رسانی این محصول صادرات کشورمان در این محصول رشد چشم‌گیری داشته است.

وی افزود: سال گذشته ۴۹ هزار و ۸۳۱ تن انواع سیر به ارزش ۳۹ میلیون و ۳۰۳ هزار و ۵۷۰ دلار صادر شده که نسبت به مدت مشابه ۶۵ درصد در وزن و ۶۴ درصد در ارزش شاهد افزایش صادرات بودیم، حتی در مقاصد صادراتی نیز از ۱۸ کشور خریدار سیر ایرانی به ۳۲ کشور رسیدیم.

لطیفی در خصوص میزان صادرات سیر به تفکیک تازه و خشک توضیح داد: از مجموع سیر تازه و خشک صادر شده، ۲۵ هزار و ۶۴۳ تن به ارزش ۲۰ میلیون و ۱۲۱ هزار و ۹۳۱ دلار، سیر تازه بود که این میزان با رشد ۵۶ درصدی در وزن و ۵۵ درصدی در ارزش همراه شده و تعداد کشورهای خریدار این نوع سیر از ۱۳ کشور به ۱۷ کشور افزایش پیدا کرده است.

وی ادامه داد: ۲۴ هزار و ۱۸۸ تن سیر خشک نیز به ارزش ۱۹ میلیون و ۱۸۱ هزار و ۶۳۹ دلار به ۳۲ کشور صادر شده که این میزان نسبت به سال ۱۴۰۱، رشد ۷۵ درصدی در وزن و ارزش داشته و از ۱۸ مقصد صادراتی نیز به ۳۲ کشور مقصد، افزایش پیدا کرده است.

عراق مقصد نخست صادرات سیر تازه

لطیفی در خصوص مقاصد صادراتی سیر تازه گفت: بیشترین صادرات سیر تازه به عراق با ۱۰ هزار و ۵۹۰ تن انجام شده و پس از آن افغانستان با ۷ هزار و ۹۵۵ تن، روسیه با ۲ هزار و ۹۳۸ تن، پاکستان با هزار و ۹۴۷ تن و ارمنستان ۵۱۲ تن، آذربایجان ۳۷۷ تن، امارات ۳۴۳ تن، ترکمنستان ۳۲۹ تن و هند ۲۸۸ تن بود و کشورهای ازبکستان، گرجستان، کویت، ترکیه، عمان، لبنان، قزاقستان، تاجیکستان در رتبه‌های بعدی قرار دارند.‌

روسیه مقصد نخست صادرات سیر خشک ایران

دبیر کمیته توسعه صادرات تشکل‌های کشاورزی و روستایی ایران در خصوص مقاصد صادراتی سیر خشک گفت: مقصد اول صادرات سیر خشک در سال ۱۴۰۲، کشور روسیه با خرید ۸ هزار و ۳۱۱ تن بود و بعد از آن کشورهای خریدار سیر خشک ایرانی به ترتیب افغانستان با خرید پنج هزار و ۱۶۵ تن، هند با ۳ هزار و ۸۷۳ تن، عراق با دو هزار و ۵۶۷ تن، پاکستان با هزار و ۲۲۵ تن، گرجستان با ۹۲۶ تن، امارات با ۳۷۳ تن، لبنان با ۳۴۳ تن، سوریه با ۲۳۵ تن، ترکیه با ۱۷۰ تن، ترکمنستان با ۱۵۹ تن، ازبکستان ۱۴۵ تن، اوکراین ۱۱۳ تن، تاجیکستان با ۹۴ تن، ارمنستان با ۸۹ تن، آذربایجان با ۷۵ تن، کویت با ۷۳ تن، آلبانی ۶۶ تن، مالزی با ۴۱ تن، عمان با ۳۷ تن، قزاقستان با ۳۳ تن، سریلانکا و صربستان هر کدام ۲۲ تن، یوگسلاوی با ۲۱ تن، انگلستان با ۶ تن، قطر با ۲.۸ تن، ونزوئلا با ۹۲۹ کیلوگرم، کانادا با ۵۲۵ کیلوگرم، استرالیا با ۴۳۱ کیلوگرم، سوئد با ۱۱۵ کیلوگرم، فرانسه با ۱۰۵ کیلوگرم و ایتالیا با ۸ کیلوگرم بودند.

کد خبر 6100505

دیگر خبرها

  • مجارستان: در «ماموریت احمقانه» ناتو برای کمک به اوکراین شرکت نخواهیم کرد
  • دستگیری یک گروه در هند به اتهام جذب نیرو برای روسیه
  • افزایش ۶۵ درصدی صادرات سیر/ روسیه مقصد نخست صادرات سیر خشک
  • طرح ترور رئیس جمهور اوکراین توسط روسیه در آستانه مراسم تحلیف پوتین
  • فرار ۳۰۰ هزار نظامی اوکراینی از جنگ با روسیه
  • دستور کار نشست آینده ناتو: نیروی نظامی به اوکراین اعزام نمی‌شود
  • مسکو در بزنگاه تصمیم درباره اردوغان
  • آخرین تحولات اوکراین| هشدار ژنرال ناتو درباره امکان توقف حمایت نظامی غرب از کی‌یف
  • حمله پهپادهای کامیکازه اوکراین به روسیه/۴۱نفر کشته شدند
  • حمله پهپادهای کامیکازه اوکراین به «بلگورود» روسیه/۴۱نفر کشته شدند